lördag 7 november 2009

Bullfitta

Fakta om Bullfitta 2006-08-24 15:22:47
1. En kvinna kan vara utrustad med bullfitta. Detta innebär att hon har ett extra fluffigt venusberg. Det finns många teorier om dess nytta/användning, men den mest troliga är stötdämparteorin: Den förhöjning i hullet ovanför själva slidan fungerar på ett finurligt sätt som buffert (eller fender) i vissa sammanhang: t ex om man står i , eller om man är ute och kör bil och eventuellt skulle krocka (har man tur tar kan då bullfittan ha en stötdämpande effekt).

Att ha bullfitta är inget att skämmas över, utan kan snarare ses som en klar tillgång. Uttrycket bullfitta kan sålunda användas både i positiva och negativa ordalag. Det är alltså inte ett rent skällsord. Många människor attraheras av bullfittor och riktiga finsmakare tycker att inget går upp emot en vällagrad bullfitta.

  • Sigourney Weaver har bullfitta i den första Alien-filmen.
  • En bullfitta kan vara svår att upptäcka utan röntgenglasögon. Men en ledtråd är att de ofta lämnar smulor efter sig, på olika sittytor, exempelvis stolar eller glasbord.

2. Skällsord som kan användas om vem som helst, med andra ord behöver personen i fråga inte ha ett kraftigt framskjutet blygdben med mjukdelsvävnad på.

Exempel: "Du ser ut som en jävla bullfitta i den där mössan Börje!!!"

Detta exempel visar ju tydligt att ordet bullfitta kan användas i en förolämpning även till någon som uppenbarligen inte har en bullfitta (om vi förutsätter att Börje inte är en kvinna).

Källa tuppjuck.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar