tisdag 5 februari 2013

inne igen

Ja då var man in hit en sväng igen,
Sedan sist så har vi hunnit sälja vår skoterpulka och införskaffat en ny pg av att Anton och Tilla bråkade om vem som skulle åka i pulkan för dom fick inte plats båda när man har bilbarnstolen i där hampe sitter,Så vi införskaffade en Brännapulkan comfort åt dom och nu får dom plats alla tre utan några helst problem och dom tycker att den är jätte skön att åka i så det är bra.
Sedan då jo våra kära vänner fick en liten kille 17 januari och Anton har fyllt 7år .
Fick i uppdrag utav anton att göra en tårta i form av en fotbollsplan med spelande gubbar och allt vad nu som hör en fotbollsplan till ,bilder på det kommer senare har inga på datorn för tillfället.Kalas blir det med killkompisarna den 16/2 och då ville han ha ett rymdskepp ;) men det ska man nog lyckas med.
Sjuka har vi hunnit med att vara också en seg och knepig förkylning en envis hosta och  feber som kom till och från i två veckor på Anton och Hampus öroninflammation och början till lungeinflammation.När man höll i honom så kände man hur det rosslade när han andades och han var absolut inte på topp.
Men nu efter behandling med penicillin så är han som vanligt igen.


Jag och barnen ska ner till barnens mormor och morfar i morgon och jag blir kvar till på fredag och hämtar barnen på söndag inne hos min lillebror (mamma kör dom dit då).

Ska bli riktigt mysigt att spendera några dagar där och sedan åka hem och spendera tid med min kära make.
Maken fyller 30 på tisdag, så vi ska upp till moen och käka middag där med några vänner på lördag kväll och tanken är att vi ska ta lång tur på skoter på dagen, Ser fram emot det.

Nä återkommer senare med lite bilder och mer roliga saker.
frukost dax
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar