måndag 18 februari 2013

kalas


Nu äntligen har jag lyckats lägga över kort från mobilen så här kommer det ett gäng.




           Vi var och fiskade för några helger sedan och det var ett helt underbart väder.




 Här är tårtan som Anton hade på självaste födelsedagen, han ville som sagt ha en fotbollsplan med spelare och mål,så det fick bli choklad överdragna skumbjörnar mot gele björnar,målen blev byggd av chokladfingrar och sådana gele/frukt snören.bollen blev en vit rund godis som vi målade med karamellfärg,det vita är kristyr. 





 Det var även barnfritt en helg så då stod det 30 års kalas på agendan. Det blev naturligt vis på moen och vi bjöd på taco paj med tillbehör och till efterrätt blev det tårta. vi var ett gäng och hade riktigt trevligt.




 Här är våran tilltänkta nya pålle,ska hämta honom i början av mars, och förhoppnings vis
går han igenom veterinär besiktningen.bättre bilder kommer på honom där det gör honom mer rättvis.
Lykka ska få åka hem till sin matte igen.känns på ett sätt skönt att äga hästarna själv men det finns för och nackdelar med att ha på foder också.




 Här är tårtan anton hade på sitt kalas där han bjöd alla grabbar i klassen (det gör vi inte om igen,vist det gick jättebra att ha 13 barn här men det känns som att det är bättre att bara bjuda dom han umgås med det blir nog mer kvalite om man kan säga så om ett kalas)´Tårtan i övrigt blev uppskattad och dom åt och bad om mer ,den ska föreställa ett ufo som kraschar och dom bruna klumpar som ligger överallt är jord och sten som fög när ufot tog i marken =)





Hampe som fånar sig med durkslaget .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar